Eenvoudige overzichten. Voor advies en verduurzamen.

Onze software van Energyboard is geschikt voor verschillende doelgroepen, van gemeenten tot individuele energiecoaches. Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u vragenlijsten delen met een groot publiek, zoals bewoners binnen de gemeente, om hen te helpen bij het verduurzamen van hun woning of bedrijfspand. Maar ook energiecoaches kunnen profiteren van onze software, door takenlijsten aan te maken en bij te houden wie wat doet.

Als beheerder van het systeem heeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig bij te houden en aan te passen. U kunt als energiecoach inloggen op ons systeem en vragenlijsten invullen, terwijl bewoners kunnen deelnemen via een QR-code of link. Het is zelfs mogelijk om technischere vragenlijsten te maken voor energiecoaches en minder technische vragenlijsten voor bewoners.

Onze software biedt een basis startpunt voor iedereen, maar u kunt het systeem zelf aanpassen en personaliseren naar uw wensen. Zo kunt u de software helemaal afstemmen op uw eigen doelgroep en behoeften.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze software en wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen bij het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en vraag een demo of proefperiode aan. Onze experts helpen u graag verder.