Mogelijkheden. Features die het werk gemakkelijk maken.

Onze software van Energyboard biedt diverse features die u helpen bij het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Een van deze features is het geïntegreerde CRM-systeem, waarmee u alle klanten, zoals bewoners, in kaart kunt brengen. U kunt op kaarten alle bezochte locaties zien waar al informatie is ingevuld. Dit geeft u een duidelijk overzicht van welke locaties nog bezocht moeten worden en welke al zijn afgerond.

Agenderen

Een andere feature van onze software is het agenderen. U kunt agenda’s per energiecoach maken en afspraken met bewoners inplannen. Daarnaast kunt u verbeteringen monitoren en eventueel zelfs vervolgafspraken automatiseren. Zo kunt u elk jaar automatisch een nieuwe afspraak inplannen. Deze feature zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van alle afspraken en deadlines.

Rapporten en (bezoek)verslagen

Een andere handige feature van onze software is het invullen van opdrachten. U kunt gebruik maken van een zichtbare versie van een verslag met vragen die steeds verder ingevuld worden, maar ook van een simpele tot geavanceerde vragenlijst met alleen relevante vragen (smart oplossing). Hierdoor kunnen energiecoaches snel en effici├źnt informatie verzamelen van bewoners. Na het invullen van de vragenlijsten kunnen energiecoaches direct een advies- en bezoekverslag downloaden. Deze verslagen zijn geheel te personaliseren in huisstijl en kunnen direct gedeeld worden met klanten.

Resultaten analyseren

Tot slot biedt onze software ook een analyse-feature. U kunt alle ingevulde vragenlijsten (opdrachten) analyseren om de status te kunnen inzien en resultaten te bekijken in widgets. Hierdoor kunt u gericht verbeteringen doorvoeren en uw dienstverlening nog verder optimaliseren.